Duikteam Ad Fundum

Inleiding

Welkom bij de  “ wondere  onderwater  wereld “ van  Duikteam Adfundum .

Wij zijn een duiksport vereniging met ongeveer 45 leden in allerlei leeftijdscategorieën en trainen elke Dinsdagavond  in het gemeentelijke zwembad  van Ermelo .
We krijgen les  van  gecertificeerde  duikinstructeurs en worden opgeleid  volgens   I.A.D.S  richtlijnen , zodat we prettig en veilig onze duiksport kunnen beoefenen .

Als je minimaal  14 jaar bent,  diploma A en B hebt en  een verklaring van een keuringsarts  hebt waaruit blijkt dat er geen belemmeringen zijn om te duiken  , kun je al bij ons terecht voor het beoefenen  van de duiksport .
Het lidmaatschap  kost  17,50 per maand

Als je al een brevet hebt van een erkende duikorganisatie kun je bij ons verder ontwikkelen  naar internationaal erkende  1* Open water diver,  2* Advanced open water diver, 3* Rescue diver .
Daarnaast geven we Medical training, Reanimatie  en  Oxygen.
Tevens  geven we duikclinics  ,  bijscholing als  voorbereiding op een duikvakantie  en assisteren we bij snorkel en duikactiviteiten.

We  maken  ook regelmatig buitenduiken in de regio en we  organiseren  2x per jaar een duikweekend in Zeeland .

Wil je meer weten kijk dan op onze website: www.duikteam-adfundum-ermelo.nl  of kom langs op onze trainingsavond in het gemeentezwembad van Ermelo, voor een kennismaking of een gratis introductieduik.

 

Contact

Duikteam Ad Fundum
Jan Huizinga
E-mail: j.huizinga1@hetnet.nl
Telefoon: 06-54337858
Website: www.duikteam-adfundum-ermelo.nl/site/index.php
Facebook: www.facebook.com/DuikteamAdFundum/?ref=bookmarks

Video

Foto Album