Annemieke Bais

Inleiding

Dans en Theaterstudio Annemieke Bais is een studio met een warm hart voor mensen. Jij bent welkom en we zien jou! Je mag lekker jezelf zijn. De Studio is betrokken in en rondom Ermelo met optredens, maar ook landelijk en internationaal met de hoog niveau groepen. Er zijn al lessen vanaf 2 jaar! De lessen die gegeven worden zijn voornamelijk moderne dans, jazzdans en klassiek ballet. Maar ook musical en show dans en streetdance en hiphop zijn vertegenwoordigd. Ben je meer gericht op theater dan hebben we een te gekke musicicalklas met zang en dans en toneel. Of voor tieners en jong volwassenen is een specifieke acteerklas.

De studio heeft een recreatie afdeling, een talentklassen afdeling, een selectie afdeling en een professionele Company.

Voor dansers met een (semi) professioneel niveau is er Reflection Dance Company. Deze groep biedt aan dansers nog jaren een platform om uitvoerend te dansen. Beyond Words Productions is de stichting waar Annemieke Bais ook de Artistiek leider van is en daar dansen ook dansers uit de Company in. Deze stichting maakt voorstellingen met maatschappelijke thema's. Zie www.beyondwordsproductions.nl

Ieder jaar hebben we een dansvoorstelling en de theaterklassen staan met eigen musicals en toneelstukken op de planken. Wil je van dans of theater je vak maken dan is er een op maat gemaakt intern traject waar tot nu toe nog ieder jaar leerlingen mee op de opleidingen komen! De studio is ook een stage plek voor HBO en MBO en Maatschappelijke stages

 

Aanbod

Regelmatig worden er Peuterdans lessen gegeven in korte cursus vorm( 2-5 jaar). Op het wekelijkse rooster staan lessen vanaf 3,5 jaar.

De studio geeft regelmatig curssussen zoals High Heels, Jumping Fitness, Peuterdans, Theater voor volwassenen, Hiphop voor volwassenen etc. Het wekelijkse rooster biedt een ruim aanbod aan Mixlessen tot 60 jaar. Een mixles is een basis van Klassiek ballet en met Moderne dans en Jazzdans. Dans en Theaterstudio is een specialist in technische stijlen als klassiek, modern en jazz!

Naast de mixlessen zijn er aparte lessen voor Klassiek ballet met of zonder softpoints en spitzen. Hiphop is er voor tieners en de acteerklas en musicalklas vallen onder de theaterafdeling.

We zijn vooral gepassioneerd als team om jou en een fijne les te geven en veel te leren, maar ook dat je het gevoel hebt dat je deel bent van onze  dansfamilie! De kantine is gezellig en nodigt uit voor een praatje en er worden vriendschappen voor het leven gesloten in de studio.

Facebook