Gelderse Balletscholen

Inleiding

Houd je van dansen? Dan leer je dat natuurlijk op een klassieke balletschool. Want als je de klassieke ballettechniek beheerst kun je alle dansstijlen aan. Je kunt al op ballet vanaf 3 jaar. Wij vinden het belangrijk dat je les krijgt van goede klassiek geschoolde dansdocenten. Bij ons krijgen kinderen op een leuke en professionele manier klassiek ballet.

De lessen zijn geschrikt voor IEDEREEN. Alle kinderen kunnen klassiek ballet leren, mits zij goed opgebouwde lessen krijgen. Onze school gebruikt het dansonderwijssysteem van The Royal Academy of Dance. We maken zo leuke lessen met veel variatie en ontwikkelingsmogelijkheden voor de leerlingen op alle voor klassiek ballet belangrijke onderdelen: techniek, presentatie, muzikaliteit, dramatische ontwikkeling, zelfvertrouwen en discipline. De school is uniek in de hele regio hierin. De school staat voor kwaliteit en plezier. Voor zowel de amateurdanser die 1 keer per week danst, als de leerlingen die meer uit zijn of haar klassieke scholing willen halen. Zo onderhouden we nauw contact met de Nationale Balletacademie in Amsterdam. Een professionele opleiding die onze school hoog aanschrijft.

Het ene jaar dansen alle leerlingen in een grote voorstelling. Shows van de laatste jaren zijn: Don Quichot, Cinderella, Alice in Wonderland en Coppélia. Het andere jaar trainen de kinderen voor hun balletexamen. Hiervan krijgen alle leerlingen een diploma. De leerlingen beschouwen dit als een kroon op hun werk.

Aanbod

Balletlessen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Contact

Gelderse Balletscholen - Ballet- en Dansstudio Ermelo
Bernice Zwijnenburg
Jacob Catslaan 76
3852 BW Ermelo
E-mail: info@gelderseballetscholen.nl
Telefoon: 06-52225957 of 0341-562502
Website: www.gelderseballetscholen.nl/
Facebook: nl-nl.facebook.com/GelderseBalletscholen/
Instagram: instagram.com/gelderse_balletscholen

Video

Foto Album