Korfbalvereniging Dindoa

Inleiding

Al meer dan vijftig jaar lang is CSV Dindoa dé korfbalvereniging van Ermelo. Kleuters, peuters, tieners, pubers, senioren en recreanten, iedereen is welkom op sportcomplex de Zanderij en kan bij Dindoa komen korfballen. Wij korfballen in het voor- en najaar buiten op onze velden en in de wintermaanden in onze zaal. Onze teams trainen maximaal twee keer per week en op zaterdag spelen wij wedstrijden.

Naast het korfballen worden er op Dindoa veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo organiseren wij een sport- en spelmiddag, het schoolkorbal, karaoke-avonden, pubquiz en zelfs een escape room!

Aanbod

Lijkt korfballen jou ook zo'n leuke sport? Kom dan bij ons kijken en/of meetrainen. Ga gerust een keer mee met een vriendje of vriendinnetje of neem contact op met Marry Schuurkamp (Technische Commissie) door te bellen naar 0341-556096 of te mailen naar tc@dindoa.nl.

Iedereen die erover denkt lid te worden van Dindoa mag eerst drie trainingen gratis meedoen om de sfeer te proeven. Bevalt het, dan kan het aanmeldingsformulier worden ingevuld en is het lidmaatschap van Dindoa een feit. De eerste drie maanden is het lidmaatschap voor de Kangoeroes, die nog geen competitie spelen, zelfs gratis! De kangoeroeleeftijd loopt van 3 tot en met 6 jaar.

Contact

Korfbalvereniging CSV Dindoa
Watervalweg 170
3853 PT Ermelo
E-mail: secretariaat@dindoa.nl
Telefoon: 0341-558521
Website: www.dindoa.nl/site/
Facebook: www.facebook.com/csvdindoa/
Twitter: twitter.com/dindoa
Instagram: instagram.com/csvdindoa

Video

Foto Album